Facebook

CEL MAI MARE EVENIMENT COLUMBOFIL DIN ROMANIA CUPA EUROPEI – ROMEXPO 27-30.01.2016

Asociatia Crescatorilor de Porumbei Jucatori de Galati si alte rase de altitudine si durata din Romania, prin parteneriatul semnat cu F.N.C.P.R., va participa la cel mai mare eveniment columbofil pe care Romania are onoarea sa-l oganizeze, <<CUPA EUROPEI>>.
In perioda 27-31.01.2016, in Romania vor fi prezente toate super-starurile columbofiliei europene, legende ale sportului cu porumbei, cat si porumbeii lor de exceptie, castigatori ai concursurilor, nationale si internationale.
Conform intelegerii avute cu reprezentantii Federatiei Nationale a Crescatorilor de Porumbei din Romania, porumbeii de zbor de altitudine si durata, porumbeii de zbor si joc, cat si porumbeii de joc, vor avea rezervat un stand, in cadrul Romexpo, fiind alaturi de porumbeii marilor campioni din Europa.
Pe aceasta cale, tin sa multumesc conducerii F.N.C.P.R., pentru onoarea acordata si sa-i asigur de respectul si prietenia noastra!
sigla

La acest eveniment unic, alaturi de membrii A.C.P.J.G.-R0, vor fi prezenti cum este si firesc si membrii Clubului Columbofil Sportiv Viitorul, club afiliat la A.C.P.J.G.-RO. Tot cu aceasta ocazie, domnul Piussi Torino, presedintele executiv al asociatiei, a invitat sa fie alaturi de noi si pe reprezentantii a doua cluburi locale din Dr.Tr. Severin, A.C.Z.A.-Mehedinti si A.C.Z.A.- Simian.
In acest fel A.C.P.J.G.-RO, doreste sa realizeze o atmosfera de prietenie si respect reciproc intre toti reprezentantii cluburilor de zbor, dand uitarii acei ani in care intrigile si orgoliile ieftine pusesea stapanire pe relatiile inter-columbofile.
Un eveniment de acest gen este unic si din acest motiv totul trebuie sa fie organizat perfect.
Pe aceasta cale, rog colegii de la GRUPELE DE ZBOR, ZBOR SI JOC, CAT SI JOC, din tara, sa ne contacteze telefonic, pe mine sau pe domnul Piussi Vittorio Torino si sa ne comunice cati porumbei cu fise de zbor pot prezenta la CUPA EUROPEI, in perioada 27-30 ianuarie 2016.
La nivelul orasului Drobeta Turnu Severin, in relatiile cu, cluburile locale, de aceste problema o sa ma ocup eu si cu domnul Nicu Trandafir.
romexpo  sigla
Toti porumbeii de zbor, zbor si joc si de joc, care vor participa la Cupa Europei, trebuie sa fie obligatoriu in standardul rasei sub al carui nume participa la acest eveniment fastuos si sa aiba rezultate bune si foarte bune, realizate in competitii oficiale!
Pentru a nu exista probleme legate de standardele raselor participante, inainte de plecarea spre Bucuresti, toti porumbeii vor fi analizati de comisii intrunite cu acest scop. Este un eveniment international, este imaginea noastra in joc si nu ne permitem greseli!
Foarte importante sunt fisele de boxe, care insotesc porumbeii. Se va merge pe un singur model la standarde europene, nu stim exact in acest moment care este costul lor si pe aceasta speta, fiecare reprezentant de club sau de zona, va lua legatura cu domnul Ionut Barboianu, responsabilul tehnic sportiv al A.C.P.J.G.-RO.
Este important ca pana pe data de 10 ianuarie 2016, sa avem exact numarul de porumbei participanti, rasele din care fac parte si performantele fiecarui porumbel, performante rezultate din clasamente oficiale, la echipa si la individual acolo unde este cazul.
De transportul porumbeilor pe ruta Drobeta Turnu Severin – Bucuresti, tur-retur, se va ocupa domnul Liviu Plavitu, caruia ii multumim pe aceasta cale!
In restul oraselor unde A.C.P.J.G.-RO are membrii, reprezentantii de zona, impreuna cu membrii cotizanti, vor rezolva aceasta problema.
Va multumesc si va rog sa va implicati serios in tot ceea ce inseamna bunul-mers al organizarii acestui eveniment!
Conducerea A.C.P.J.G.-RO va ureza un an nou fericit, plin de realizari si bucurii, atat dumneavoastra cat si familiilor dumneavoastra!
Autor: Laurentiu Bogorodita

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *