Facebook

FARA EGAL – EXPOZITIA NATIONALA DE PORUMBEI, PASARI DE RASA, PASARI EXOTICE SI ANIMALE MICI DE RASA, 09-11 DECEMBRIE 2016, ROMEXPO S.A.

Oare cine si-ar fi inchipuit ca atat de multi crescatori adevarati de animale si maestri in selectionarea lor vor fi prezenti la Bucuresti la Romexpo S.A. in frumoasele sali expozitionale, C4 si C5. La acest deosebit eveniment din 08-11 decembrie 2016, peste 3.000 de porumbei, peste alte 2.500 de pasari de rasa, pasari exotice si animale mici de rasa va vor incanta privirile si veti ramane incantati de ce este in stare un crescator adevarat, pasionat de ceea ce creste si selectioneaza in cadrul rasei pentru care si-a dedicat toata viata.

La porumbei, crescatorii de rase romanesti, de zbor si frumusete vor prezenta toate noutatile anului 2016 si din anii trecuti. La rasele straine de porumbei, atat crescatorii din Romania si invitatii din strainatate, prin tot ce cunosc si au studiat, incearca si multi au si reusit sa creeze exemplare de valoare, mult mai reusite decat cele provenite din tarile de origine.

La gaini, pasari exotice si animale mici, toate de rasa, va fi o concurenta deosebita fiindca fiecare doreste ca in fiecare an realizarile lui din crescatorie sa fie mai mari. Ma refer la animale in cadrul raselor care intotdeauna trebuie sa se ridice din toate punctele de vedere la cerintele E.E. Surpriza cea mai mare in sala cu porumbei va fi prezenta rasei de porumbei calatori – Voiajori care, de-a lungul anilor, datorita numarului mare de crescatori ambitiosi, dornici de rezultate si a faptului ca au calatorit foarte mult in strainatate, vazand adevaratele crescatorii si pasari originale de voiajori performanti, au facut ca si la ei acasa in Romania sa se ridice printre primele natiuni ca rezultate si realizari din Europa.

Am fost alaturi de cei care au organizat Olimpiada de Voiajori din ianuarie 2016, desfasurata in aceleasi sali, C4 si C5, Romexpo S.A. si vreau sa va spun ca va ramane ca eveniment in istoria Europei.

La expozitia noastra de la Romexpo S.A. vor fi alaturi de noi sambata, 10 si duminica, 11 decembrie, columbofili, crescatori de porumbei Voiajori din cadrul Provinciei de Sud (Bucuresti si judetele Ilfov, Buzau, Giurgiu, Ialomita, Calarasi, Constanta, Dambovita si Prahova). De asemenea, vor fi prezenti si expozanti columbofili, tot crescatori de Voiajori, care fac parte din Asociatia Crescatorilor de Porumbei a Municipiului Bucuresti.

Dar doresc sa va spun ca o asemenea locatie si cu ce participare va fi va ramane in istoria Romaniei la fel ca Olimpiada de Voiajori din ianuarie 2016. Va fi un moment placut atat pentru participanti cat si pentru Voiajori. Parerea mea este ca daca toata lumea va fi multumita acest eveniment ar trebui sa se transforme intr-o traditie asa cum se intampla in toate tarile civilizate. Nu este greu, totul depinde de noi. Avem o tara frumoasa, oameni pasionati, chiar si cei care au fost mai suspiciosi si-au mai schimbat opiniile. Ar trebui ca in viitor niciodata sa nu se mai intample ca acum, ma refer la dezbinarile existente. Nu fac bine la nimic.

Ne-am intalnit la INDAGRA, 02-06 noiembrie 2016, cu foarte multi crescatori din diferite tabere. Niciunul, nici dintr-o parte nici din cealalta, nu au discutat urat unii despre ceilalti, din contra toti vedem ca viitorul sa ne uneasca chiar daca avem opinii diferite. Sa stiti ca am discutat si cu conducerea E.E si indiferent de situatie poate participa la expozitiile E.E. si dupa cum stiti si restul problemelor cu bunavointa se vor solutiona.

M-am bucurat foarte mult ca am avut onoarea ca delegatia condusa de domnul presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis, sa ne viziteze standul la deschiderea expozitiei, in data de 2 noiembrie, si am fost felicitati de conducerea Romexpo S.A. pentru parteneriatul sincer.

In incheiere, as dori sa va aratam cum se face o cusca in care puteti expune animalele dvs din mainile de aur ale domnului Petras de la Bistrita, care insusi a creat aceasta masinarie.

Va asteptam cu drag la marea expozitie incepand cu 09 decembrie 2016!

Torino,
Noiembrie 2016

 

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *