Facebook

PROCES VERBAL DE SEDINTA AL A.C.P.J.G.-RO INCHEIAT IN ZILELE 01.11.2014 SI 23.11.2014

La grupele zbor/joc si joc ale jucatorului de Galati, regulamentul pentru anul 2015 ramane la fel ca in anul 2014.
La grupa de zbor a jucatorului de Galati se propun si se hotarasc urmatoarele:
Prima etapa de maturi pe anul 2015 va fi pe data de 23.05.
Etapele se vor desfasura pe durata unui singur week-end. In cazul in care vremea nu permite desfasurarea zborului, etapa se poate prelungi cu 1-2 saptamani dar nu mai mult.
In clasamentul individual vor intra si porumbeii care provin din stoluri care nu au indeplinit baremul de zbor cu conditia ca acestia sa indeplineasca baremele prevazute la echipa.
Etapele de tineret vor incepe in ultima saptamana din luna august, mai exact pe data de 29. 08. cu aceleasi prevederi ca la maturi.
La grupa “alte rase de durata si altitudine” se hotarasc urmatoarele:
Stolul lansat trebuie sa atinga cel mai inalt palier in timpul barem de zbor prevazut, mai exact 3 ore la maturi si 1,5 ore la tineret, in caz contrar stolul va fi descalificat.
In clasamentul la individual vor intra numai porumbeii care provin din stoluri care au realizat 50%+1 minut din timp pe palierele superioare (mare si puncte si disparitie)
Bonusul de intrare in disparitie in 15 minute se va acordca in functie de numarul pasarilor din stol care se va inmulti cu 10. Exemplu: la stol de 5 porumbei, bonusul va fi de 50 puncte, la 7 porumbei, 70 de puncte, la 11 porumbei, 110 puncte.
Baremul de incadrare la coborare ramane acelasi cu urmatoarea exceptie: in cazul in care porumbeii care incheie concursul sunt in zbor si pot fi reperati, concursul continua dar crescatorul trebuie sa dovedeasca faptul ca porumbeii sunt cei lansati, cea mai sigura metoda fiind vopsirea porumbeilor.
Daca timp de doua saptamani, vremea este nefavorabila, etapa se poate prelungi cu inca o saptamana.
Primirea de noi membri sa fie facuta in urma votului membrilor grupei.

ADMINISTRATIVE

Incepand cu anul 2015 cotizatia anuala va fi de 60 lei.
La grupa de zbor se hotaraste ca delegarea arbitrilor sa fie facuta de catre domnul Raiciu Stefan de comun acord cu reprezentantii zonali.
In fiecare zona, inainte de inceperea etapelor sa se efectueze un zbor demonstrativ cu scopul de a se aprecia la fel palierele de catre arbitrii. Se va completa si o fisa mostra.
Fisa de zbor nu va parasi locatia concurentului necompletata. Se va completa absolut fiecare rubrica iar fisa va fi semnata de catre arbitrii si concurent. Nerespectarea acestor prevederi poate duce la descalificarea zborului.

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *