Facebook

Adunarea Generala A.C.P.J.G.-RO

In data de 08.12.2018 va avea loc la Drobeta Turnu Severin, Adunarea Generala a A.C.P.J.G.-RO si festivitatea de premiere a campionilor din acest an.

Va asteptam aici cu propuneri pentru imbunatatire regulamente si administrative pentru a fi discutate si votate in  Adunarea Generala.

De asemenea, va rugam sa contatctati reprezentantii zonali (dl Trandafir, tel: 0724/977880, dl Barboianu, tel: 0754/803001) pentru confirmarea prezentei la acest eveniment.

Va multumim si va asteptam cu drag.

2 Comments

 • Posted noiembrie 25, 2018 at 5:31 pm | Permalink

  Propunere pentru grupele de zbor din cadrul asociatiei: eliminarea baremului de intrare in disparitie.
  Motive: au fost descalificate zboruri foarte bune (7-8 ore de zbor cu procent ridicat din timp in disparitie) datorita faptului ca stolul nu a atins cel mai inalt palier in o ora si 30 minute, acest lucru intamplandu-se, poate, la scurt timp dupa acest prag.
  Alta propunere este transformarea palierului „puncte si disparitie” in „disparitie”. Un stol in „puncte” lasa loc la multe interpretari in functie de capacitatea vizuala a fiecarui arbitru. Disparitia este incontestabila.
  Propuneri facute de Ionut Barboianu

 • Posted noiembrie 28, 2018 at 6:48 pm | Permalink

  O alta propunere, pentru grupa de zbor a galateanului, este introducerea unui al doilea regulament de zbor, mult mai simplu, care va merge in paralel cu regulamentul actual, facandu-se doua fise pentru acelas zbor si doua clasamente. Aceasta propunere a fost facuta la cererea mai multor participanti la zboruri.
  Ionut Barboianu.

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Abonament

Aboneaza-te gratuit si fii la curent cu noutatile de pe site!

Alatura-te celorlalti: