Facebook

Comisia de standardizare a A.C.P.J.G.-ROMANIA in vizita de lucru la Severin

Jpeg

La invitatia si initiativa crescatorilor severineni ai rasei locale de zbor, domnii Barboianu Ionut si Tender Viorel, membrii ai comisiei de standardizare, au vizitat cateva crescatorii pentru a se constata aspectul porumbeilor raportat la standardul rasei zburator de Severin.
Surpriza a fost destul de placuta, comisia constatand un procent foarte mare de porumbei care vor participa la concursurile din acest an, ca purtand cu mandrie numele de zburator de Severin.
Incepand din acest an nu se vor mai accepta in concursurile de zbor porumbei care prezinta urme clare de infuzii cu diferite rase de zbor, sub titulatura de zburator de Severin.
Crescatorii au inteles ca o rasa trebuie sa posede niste caractere definitorii, indivizii rasei trebuie sa semene unul cu altul, daca-si doresc ca rasa de Severin sa fie cunoscuta si apreciata in toata Europa.
Le dorim mult succes atat in competitii cat si in expozitiile unde se vor prezenta mandri alaturi de fisele de zbor.

JpegJpegJpegJpegJpegJpegJpegJpegJpegJpegJpegJpegJpegJpegJpegJpegJpeg

2 Comments

 • Dinulescu Viorel
  Posted mai 5, 2014 at 2:08 pm | Permalink

  Superb !
  Columbofili civilizati , profesionisti , exemple de urmat …

 • Sandu-Ostroveni
  Posted mai 7, 2014 at 8:24 am | Permalink

  Sunteti o asociatie mare , puternica , aveti comisi nationale , stiti sa faceti promovare ; totusi daca tineti la imaginea voastra , de ce ati acceptat sa intre in cadrul asociatiei voastre , FANE MANCIU , PRINZATORUL de PORUMBEI , renumit in tot orasul ???

  Omul asta isi INFOMETEAZA propri porumbei , ca atunci cand ARUNCA 5 BOABE de porumb pe bloc , porumbeii sa coboare de pe voliera pe plafonul blocului , palpaind si cautand sa atraga in acest fel , orice porumbel strain care trece prin zona .
  Porumbeii sunt goniti apoi din nou pe voliera si acest circ se repeta de 50 de ori pe zi .

  Blocul este inconjurat de case , iar vecinii asista vrand – nevrand la aceste ACTE DE BRACONAJ.
  In plus , 10 ore pe zi , orice trecator caruia timpul ii permite , vede acest CIRC DE DOI LEI , circ oferit de un asa-zis columbofil , om cu O MORALITATE INDOIELNICA , braconierul Manciu Stefan !!!

  Daca chiar vreti sa fiti numarul 1 in columbofilia romaneasca a porumbeilor de zbor si agrement , scapati de acest om cu O MORALITATE IEFTINA , prezenta lui alaturi de voi , fiind o nota proasta la capitolul imagine !!!

  De cand ati aparut voi in oras , Severinul A SCOS CAPUL IN LUME . Nimeni nu poate sa conteste acest lucru !!!

  Cu stima si admiratie ,
  Sandu – Ostroveni

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Abonament

Aboneaza-te gratuit si fii la curent cu noutatile de pe site!

Alatura-te celorlalti: