Facebook

Etapa 3 Tineret 2014 2014 – Jucator de Galati (Varietatea zbor)

zbor et 3  tineret 2014

 

************NOTA EXPLICATIVA:

Imediat dupa incheierea etapei a 3-a, concurentul Zamfir Cristian a trimis catre omologator o fisa de zbor neconforma cu formatul fisei asociatiei din care reiese zbor pe palie de puncte si disparitie al stolului de 1h:30 min. In urma calcularii punctajului dupa aceasta fisa a reiesit un total de 675 puncte care in urma publicarii a fost contestat de catre concurent ca nereal, acesta sustinand ca stolul a prestat pe acest palier 2 h: 50 min. In urma consultarii arbitrilor s-a constatat ca fisa trimisa a fost incomplet detaliata iar ora iesirii din disparitie a stolului (ora 11:40) era de fapt ora iesirii din disparitie a unui singur porumbel care, de altfel, a si aterizat la ora 11:45. In urma refacerii fisei dupa modelul A.C.P.J.G.-RO si dupa recalcularea timpului pe paliere, a reiesit un rezultat de 942 puncte dar care nu va fi luat in calcul in economia clasamentelor datorita greselilor facute de arbitrii si de concurent privind regulamentele A.C.P.J.G.-RO si de nerespectarea formatului fisei oficiale a asociatiei.

Aducem aminte si atragem atentia tuturor arbitrilor si concurentilor: FISA DE ARBITRAJ SE “DESCARCA” DE PE SITE-UL A.C.P.J.G.-RO SI SE COMPLETEAZA INTEGRAL (TOATE RUBRICILE).

Suntem deja in al doilea am de concursuri si nu mai putem tolera asfel de atitudini neprofesioniste ale arbitrilor din care nu au de pierdut decat concurentii (vezi situatia de fata).

Pentru exemplificarea si dovedirea celor afirmate mai sus, prezentam scan-ul fiselor primite de catre omologator.

zamfirzamfir czamfir c (1)

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *