Facebook

PREMIERILE A.C.P.J.-RO PENTRU ANUL COMPETITIONAL 2013

PREMIERILE A.C.P.J.-RO PENTRU ANUL COMPETITIONAL 2013

PREMIERI COMPETITII ZBOR:
La concursurile de zbor organizate de A.C.P.J.G-RO, pentru fiecare grupa in parte, se vor acorda urmatoarele distinctii:
LOC 1: Cupa + diploma
LOC 2: Cupa + diploma
LOC 3: Cupa + diploma
LOC 4 +… Diploma de participare

La finalul sezonului se va intocmi clasamentul pentru titlul “Campion national absolut”. Se va premia numai locul 1 cu cupa + diploma

Pentru obtinerea a 3 titluri de “Campion national absolut” in cadrul unei singure grupe, se va acorda titlul de “Maestru emerit al sportului columbofil”

PREMIERE EXPOZITII:

In expozitiile organizate de A.C.P.J-RO se vor acorda urmatoarele titluri:

“Campion de rasa” (cupa + diploma), se va acorda la fiecare 10 pasari expuse din rasa respectiva. Exemplu: 10 pasari expuse – 1 titlu, 21 pasari expuse – 2 titluri, 29 pasari expuse – 2 titluri, etc.

“Campion absolut” (cupa + diploma), se va acorda celui mai reprezentativ exemplar, pentru rasa din care face parte, din intreaga expozitie. Se va acorda un astfel de titlu unui mascul si unei female.

“Maestru columbofil” (cupa + diploma), se va acorda fiecarui expozant care va prezenta un lot de 10 pasari din aceiasi rasa care sa obtina o medie a punctelor de minim 93 de puncte.

“Maestru de rasa” (cupa + diploma), se va acorda porumbeilor expusi care au luat parte si la competitiile de zbor, dupa modelul “Campion de rasa” – la 10 pasari, 1 titlu.

Alte premii surpriza.

Toti expozantii care nu s-au incadrat la nici una din categoriile de mai sus, vor primi diploma de participare.

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Abonament

Aboneaza-te gratuit si fii la curent cu noutatile de pe site!

Alatura-te celorlalti: