Facebook

PRESEDINTELE A.C.P.J.G.-RO, DOMNUL TORINO, CU OCAZIA ANIVERSARII ZILEI DE NASTERE, DONEAZA PORUMBEI DE CALITATE INCEPATORILOR

Astazi, 18 februarie 2014, cu ocazia implinirii frumoasei varste de 65 de ani, Dl. Torino face un gest nobil pentru doi incepatori, astfel:
Doneaza o pereche de porumbei maturi jucatori de Galati varietatea zbor baltat pe vanat, de cea mai buna calitate unui pasionat al acestei varietati, iar peste inca 20-25 de zile, alt incepator se poate bucura de o pereche de pui.
Conditiile care trebuiesc indeplinite sunt urmatoarele: doritorii trebuie sa fie membrii activi ai A.C.P.J.G.-RO, sa doreasca sa cultive si sa promoveze aceasta varietate a jucatorului de Galati si sa rezolve problema transportului de la Bucuresti.

Multumim domnului Torino pentru acest gest si ii uram LA MULTI ANI! si viata lunga pentru a duce mai departe aceasta varietate asa cum a preluat-o de la inaintasi.

6 Comments

 • Bogorodita Laurentiu
  Posted februarie 18, 2014 at 7:14 pm | Permalink

  Cu prilejul aniversarii zilei sale de nastere , uram domnului Torino , multa sanatate , fericire si ii dorim ca toate visele sale sa se implineasca !

 • Neagoe Liviu-Daniel
  Posted februarie 18, 2014 at 9:41 pm | Permalink

  sa va dea Dumnezeu sanatate si viata lunga cu ocazia zilei de nastere domnule Torino si pentru promovarea acestei admirabile rase de porumbei jucatori de Galati.LA MULTI ANI !

 • Alexandru Florea
  Posted februarie 18, 2014 at 10:13 pm | Permalink

  Buna seara !
  Ma numesc Florea Alexandru si incepand cu anul 2014 am onoarea sa fac parte din marea familie A.C.P.J.G. Sunt incepator , am 16 ani si deja columbofili cu experienta ca Bogorodita Laurentiu, Barboianu Ionut, Ionut Voicu m-au ajutat facandu-mi cadou cateva perechi de porumbei din rase de durata si altitudine. Daca s-ar putea as dori sa intru in posesia uneia dintre cele doua perechi oferite de domnul Torino. Pe aceasta cale ii urez si multa sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor si realizarea lor atat pe plan columbofil cat si pe toate celelalte planuri.

  Multumesc anticipat !

 • Posted februarie 22, 2014 at 8:23 pm | Permalink

  St un simplu vizitator si mam gandit ca nu e nici un vai daca va urez cam cu intarziere un ,la multi ani calduros domnului Torino

 • dumitru
  Posted august 15, 2014 at 3:50 pm | Permalink

  cum pot lua legatura cu d-l torino ? o adresa de email ? as dori sa stiu daca imi poate vinde o pereche de pui . multumesc

 • dumitru
  Posted octombrie 23, 2016 at 9:14 am | Permalink

  ofer oua de tippler de inaltime doritorii trebuie sa locuiasca in bucuresti sau apropiere.

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Abonament

Aboneaza-te gratuit si fii la curent cu noutatile de pe site!

Alatura-te celorlalti: