Facebook

Jucator de Volga

Rasa a fost formata in secolul XX prin incrucisarea Jucatorului tremurator de Kazan cu Jucatorul de Rjev. Sunt porumbei cu constitutie eleganta, corp mic de 28 – 30 cm. lungime. Capul motat sau nemotat este mijlociu, sferic cu ciocul de 18 mm, alb. Ochii pot fi negri sau albi, inconjurati de gene moarte, inguste. Pieptul este larg, convex si usor ridicat, spatele scurt. Aripile trenate, purtate strins lipite de corp, nu se intretaie. Coada este lata, plata cu 14 – 18 pene, purtata in unghi de 45° – 90° cu solul. Picioarele sunt scurte, puternice si acoperite cu pene de 4 – 6 cm. Penajul este bogat, iar desenul este pag pe negru, rosu sau galben. Culoarea este intensa si lucioasa. Rosii si galbenii se intalnesc cu chenar alb in coada.

Jucator de Volga (0)Jucator de Volga (1)Jucator de Volga (2)Jucator de Volga (3)Jucator de Volga (4)Jucator de Volga (5)Jucator de Volga (6)

Membrii care detin rasa:

  1. Mîrșanu Ion

One Comment

  • mirel
    Posted aprilie 8, 2014 at 6:11 pm | Permalink

    care este pretul la o pereche de Volga pe rosu ? sunt misto!

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Abonament

Aboneaza-te gratuit si fii la curent cu noutatile de pe site!

Alatura-te celorlalti: