Facebook

Zburator-Jucator codalb de Muntenia

Rasa selectionata pe la inceputul secolului XX, dupa aptidunile dezbor, joc si caracterele exterioare. Are ciocul mijlociu spre scurt si coada lata, este un porumbel de marime mijlocie spre mica, cu talie joasa si tinuta orizontala. Zboara la inaltime medie-mare, unele exemplare fac 1 – 3 tumbe. Se intalnesc in varietati simple, leftati sau gulerati (grivi). Varietatea „vargati” pot fi cu pete albe pe capace; Pe capace si burta mai pot aparea si solzi de culoare neagra. La cafenii grivi gulerul si coada sunt intr-un camp alb continuu.

Zburator codalb de Muntenia (0)Zburator codalb de Muntenia (1)Zburator codalb de Muntenia (2)Zburator codalb de Muntenia (3)Zburator codalb de Muntenia (4)Zburator codalb de Muntenia (5)Zburator codalb de Muntenia (6)Zburator codalb de Muntenia (7)Zburator codalb de Muntenia (8)Zburator codalb de Muntenia (9)

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Abonament

Aboneaza-te gratuit si fii la curent cu noutatile de pe site!

Alatura-te celorlalti: