Facebook

ANUNT !

Asociatia Crescatorilor de Porumbei Jucatori de Galati din Romania si Clubul Sportiv Columbofil Viitorul, invita toti membrii lor, sa participe in data de 21.11.2015, la Adunarea Generala, Festivitatea de Premiere si Masa Festiva, toatea acestea, avand loc la Drobeta Turnu Severin, Jud. Mehedinti, in incinta Hotelului Corona.
Rugam colegii din localitatile Turda, Brasov, Sibiu, Galati, Constanta, Bucuresti, Pitesti, Craiova, Calafat, etc., care doresc sa ramana peste noapte, solicitand  cazare, sa ne contacteze, pentru a putea face rezervari, cu cel putin 10 zile inainte de eveniment!
Mentionam ca in timpul Festivitatii de Premiere, o echipa de la televiziunea TL 2, va lua interviuri, acestea fiind difuzate la stirile televiziunii TL 2, din seara respectiva.
In paralel, cameramanul nostru, va filma acest eveniment, urmand ca in saptamanile urmatoare, filmarile sa fie postate pe site-uri-le columbofile, lumea-columbofila.ro si porumbeideperformanta.ro!
Aceste doua site-uri, promoveaza constant porumbeii de agrement, zbor, zbor si joc!
La acest eveniment, sunt invitati si reprezentanti ai cluburilor de zbor din Drobeta Turnu Severin, in prezent acestia fiind deja contactati telefonic.
Rugam ca pe parcursul evenimentului, sa se mentina un climat bazat pe decenta si respect reciproc!
Programul evenimentului :
Sambata 21.11.2015
- Primirea invitatilor :
14 h 30 min.  –  15 h
- Adunarea Generala :
15 h – 17 h
Ordinea de zi a Adunarii Generale, va fi anuntata in data 18.11.2015, pe site-ul Asociatiei Crescatorilor de Porumbei Jucatori de Galati din Romania.
Pe acest site, a fost postat cu ceva timp in urma, un topic, in cadrul caruia, membrii A.C.P.J.G.-RO, de la toate grupele, sunt rugati sa intre si sa lase propuneri cu privire la imbunatatirea Regulamentului de zbor, Regulamentului de ordine interioara, etc.
- Festivitatea de premiere :
17 h – 19 h
- Masa Festiva:
Incepand cu ora 19.
Duminica 22.10.2015
Incepand cu ora 9, se organizeaza vizite la columbofili din judetul Mehedinti, care cresc si participa in prezent in competitii oficiale, cu porumbei din rasele Ciung de Ploiesti, Zburator de Severin, Tippler – varietatea altitudine, Jucator de Galati – varietatea zbor.
Va multumim si va asteptam cu drag la acest eveniment!

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Abonament

Aboneaza-te gratuit si fii la curent cu noutatile de pe site!

Alatura-te celorlalti: