Facebook

MAI SUNT CATEVA ZILE PANA LA BUCHAREST PET EXHIBITION, 10-12 MARTIE 2017

articol1-421x1024

 

Asociatiile ACPJG-RO si Pajura vor fi prezente in pavilionul C2, pe o suprafata de 665 mp, cu animale de companie din cele mai variate rase, bine selectionate. In cadrul expozitiei, nu vor lipsi cainii si pisicile. Jurizarea exemplarelor va fi dupa standardele fiecarei rase in parte, vor fi dresaje de caini din cele mai deosebite rase. An de an, nivelul acestei expozitii a crescut datorita calitatii exemplarelor prezentate si in special datorita conditiilor in care sunt expuse.

Conteaza foarte mult ca un animal de companie sa isi arate calitatile in sali moderne si conditii exceptionale. Animalele sunt foarte sensibile, contand foarte mult locul unde trebuie sa fie relaxate si nu stresate. Vizitatorii din anii trecuti au fost incantati de conditiile de la Romexpo si au apreciat toate evenimentele cu animale de companie.

Expozitia din 10-12 martie 2017 va fi deosebita nu numai prin organizare, dar si prin ceea ce fac exemplarele in competitie. Ramai fara cuvinte cand vezi ce poate face un animal dresat. Animalele de companie aduc numai bucurii atat copiilor, cat si adultilor, dar realitatea este ca si ele sunt foarte atasate de cei care le hranesc si ingrijesc. Un animal de companie ajuta nevazatorii, pazeste locuinta, te simte cand esti vesel sau trist, simte daca il ingrijesti sau il tratezi ca pe o sluga, te asteapta cand vii de la serviciu, se uita in ochii tai atat cand este suparat sau bolnav, cat si cand este fericit. Invata sa fie curat si respectuos fata de cel care il hraneste si ingrijeste, este sensibil cand il certi, se bucura cand ii vorbesti frumos etc.

Sa stii ca toate aceste sentimente le au toate animalele de companie. Bineinteles, unele mai mult, altele mai putin, in functie de rasa pe care o indragiti sa fie animalul dvs de companie. Nu exista om care sa iubeasca animalele si sa nu-si doreasca o vietate alaturi.

Multumim Romexpo pentru tot ce face pentru animalele de companie, pentru parteneri si bineinteles trebuie sa multumim tuturor expozantilor fiindca fara ei nu putem aprecia calitatile animalelor si cat de multi sunt cei care iubesc necuvantatoarele.

Vor fi 3 zile cu animale de companie, intre 10-12 martie 2017, vor fi prezente firme cu medicamente pentru tot felul de animale, custi de animale, vestimentatie animala, hrana etc.

La final, o prezentam pe Cora, care de aproape 13 ani, are grija de asociatia ACPJG-RO, este mama a 18 pui deosebiti si ii pare rau ca nu mai este la fel de tanara pentru a putea fi prezenta la acest deosebite evenimente cu animale de companie.

Torino,
Martie 2017

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Abonament

Aboneaza-te gratuit si fii la curent cu noutatile de pe site!

Alatura-te celorlalti: