Facebook

Propuneri Adunarea Generala 2015

In data de 21.11.2015, A.C.P.J.G.-RO organizeaza Adunarea Generala la Drobeta Turnu Severiin.
Va rugam sa lasati aici propuneri de discutii pentru regulamente de zbor, administrative, etc.

5 Comments

 • Costin Nelu
  Posted noiembrie 11, 2015 at 8:29 am | Permalink

  Sedinta si problemele cele mai importante sa se faca Sambata ca sa fie toata lumea prezenta .

 • Bogorodita Laurentiu
  Posted noiembrie 18, 2015 at 10:33 pm | Permalink

  Salut!
  Tinand cont de hotararea majoritatii din Adunarea Generala de anul trecut, incepand cu 2015, s-a introdus in regulamentul de zbor, ca in clasamentul individual sa intre doar porumbeii care provin din stoluri, care la echipa au realizat 50% + 1 din zbor, pe cele doua paliere, de inaltime mare si palierul de puncte, licarire sau disparitie si incepand din anul 2016 aceasta regula sa fie valabila si la echipa.
  Ramane doar ca la Adunarea Generala din acest an, sa se readuca pe tapet acest subiect si sa se supuna la vot!
  Acest demers, trebuie sa creasca calitatea zborului, deci calitatea porumbeilor!
  Daca din 6 ore de zbor, constati ca stolul a stat 3 ore pe palierele de inaltime joasa si inaltime medie, este urat. Acei porumbei, sunt porumbei si atat, in nici un caz porumbei de altitudine si durata!

 • Trandafir Nicolae
  Posted noiembrie 19, 2015 at 11:28 am | Permalink

  Legat de baremul de incadrare la coborare, sa ramana cum s-a stabilit anul trecut, dar cu un mic amendament!
  Dupa trecerea celor 3 ore, baremul de incadrare la coborare se poate prelungii, in cazul in care porumbelul(ii) se vede si este vopsit, in acesta situatie avand garantia ca vorbim despre porumbelul de pe fisa de zbor.
  Amendamentul propus in acest an, solicita ca de aceasta prelungire a baremului de incadrare la coborare sa benefieze si porumbeii nevopsiti , dar in acest caz, doar acei porumbei aflati pe palierul de inaltime joasa si in zbor concentric deasupra crescatoriei.

 • Piussi Vittorio Torino
  Posted noiembrie 19, 2015 at 1:21 pm | Permalink

  Pe parcursul etapelor de zbor din 2015 , a aparut o speta care consider ca trebuie discutata in Adunarea Generala . Mai exact , trebuie clarificat daca un porumbel din concurs , care s-a lasat fiind consemnat pe fisa de zbor , daca pleaca din nou , dupa un anumit interval de timp , are sau nu are o influenta asupra porumbeilor ramasi in concurs (a porumbeilor activi).

 • Daniel Tronea
  Posted noiembrie 19, 2015 at 4:15 pm | Permalink

  Salutare tuturor, as vrea k ptr la anul Campionul Nationsl Absolut sa fie desemnat numai dintre acei crescători , care au zburat dar au si omologat fise de zbor atat la maturi cât si la tineret. Cel care obține un nr de puncte , chiar dak sunt mai multe decât a adunat un crescător care a zburat si la pui si la maturi, sa fie câștigător decât la maturi ori la pui , nu absolut !

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Abonament

Aboneaza-te gratuit si fii la curent cu noutatile de pe site!

Alatura-te celorlalti: