Decizia comisiei de disciplina

In urma sesizarii facute de catre majoritatea membrilor cotizanti din Drobeta-Turnu Severin cu privire la atitudinea domnului Ciuruc Mihai fata de anumiti colegi, comisia de disciplina a ACPJG-RO decide in unanimitate de voturi: Excluderea definitiva din asociatie a domnului Ciuruc Mihai fara posibilitatea de a contesta aceasta decizie. ACPJG-RO nu tolereaza astfel de acte de indisciplina (injurii, amenintari, etc) la adresa membrilor sai si promoveaza fair-play-ul si inalta etica columbofila.

Comisia de disciplina a ACPJG-RO

One Comment

• Bogorodita Laurentiu
    Posted septembrie 12, 2013 at 10:08 pm | Permalink

Dupa cazul Ciuruc Mihai , astazi 11.09.2013 , avem un alt caz de indisciplina grava , in persoana lui Surdu Mihai , columbofil care in prezent este doar colaborator al A.C.P.J.G.-RO .
    Vreau sa reamintesc celor care nu au inteles inca , ca A.C.P.J.G.-RO si mai concret grupa alte rase de zbor de durata si altitudine , nu sunt batalion disciplinar si nici ospiciu pentru persoane cu tulburari de comportament .
    Tipetele , frustrarile , complexele , injuriile si amenintarile , nu sunt tolerate in cadrul asociatiei si cine mai incalca regulile bunului-simt si a celor 7 ani de acasa , pleaca .
    O alta rugaminte a mea , este ca toti columbofilii din asociatie sa citeasca si sa asimileze regulamentul de zbor , regulamentele generale si regulamentul de ordine interioara !
    Nu poti sa acuzi oameni si sa arunci cu noroi , cand tu nu cunosti aceste regulamente si faci totul dupa bunul plac si in functie de interesele personale .
    Am discutat astazi cu domnul Torino , fondatorul acestei asociatii :
    – Nu avem nevoie de cantitate , ci de calitate .
    Toata lumea trebuie sa inteleaga acest lucru , asociatia va selecta caractere si apoi sportivi .
    Multumim Comisiei de Disciplina a A.C.P.J.G.-RO , pentru corectitudine si promtitudine !

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>